Χαμός στην 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία


Σε πλατεία Γαρδικίου μετέτρεψαν το Πασαλιμάνι οι γαρδικιώτες το Σάββατο 8 Ιουνίου 2013 κατά τη συμμετοχή τους στην 3η Πειραϊκή Αμφικτυονία!
Η Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας-Πειραιά συνοδευόμενη από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Νεολαίας Γαρδικίου έδωσαν βροντερό παρόν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στην εξέδρα της εκδήλωσης αλλά και πριν από αυτή! Μικροί και μεγάλοι έγιναν μια παρέα και πίνοντας τσιπουράκι και ουζάκι μετέτρεψαν το Πασαλιμάνι σε πλατεία Γαρδικίου! Τραγούδια,χοροί και ατελείωτο κέφι έκαναν την παρουσία του Γαρδικίου πιο έντονη από ποτέ στα Πειραϊκά στέκια!
Ως Πολιτιστικός Σύλλογος Νεολαίας Γαρδικίου θέλουμε και επίσημα να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Αδελφότητας για την πρόσκληση, την υποδοχή αλλά και τη φιλοξενία τους. Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Αδελφότητα Γαρδικιωτών Αθήνας-Πειραιά για την εξαιρετική της παρουσία ανάμεσα σε δεκάδες περίπτερα άλλων πολιτιστικών συλλόγων. Ήταν  σίγουρα το περίπτερο-έκθεση που έκλεψε τις εντυπώσεις με τα σπάνιας πολιτιστικής αξίας αντικείμενά του αλλά και με τους πιο ζεστούς και φιλόξενους ανθρώπους του.
Ευχόμαστε ανάλογη συνέχεια και πάντα επιτυχίες,
Να τονίσουμε εδώ πως στην Αμφικτυονία συμμετείχε και περίπτερο παραδοσιακών προιόντων από τον Αγροτουριστικο Συνεταιρισμό Γυναικών Γαρδικίου "Η ΑΝΕΜΩΝΗ", Οι γυναίκες του συνεταιρισμού για ακόμη μία φορά έδωσαν το παρόν δίπλα στο περίπτερο της Αδελφότητας και προέβαλαν με τον καλύτερο τρόπο παραδοσιακά προιόντα του τόπου μας φτιαγμένα από τις ίδιες με αγάπη και μεράκι.

Ακολουθούν οι πρώτες φωτογραφίες από την εκδήλωση και θα προστεθούν και άλλες τις επόμενες ημέρες.
Φωτογραφίες : Βλαχοκώστας Γιάννης - Βράκας Χρήστος

Σελίδα: 123

< Χορευτικό