4ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών 2015 | Μέρος 1ο | Χορευτικά & Ορχήστρα


Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015 το 4ο Αντάμωμα Γαρδικιωτών.

Οι συγχωριανοί μας, μας τίμησαν για ακόμη μία φορά και έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους αφού συγκεντρώθηκαν πάνω από 600 άτομα σε ένα ασφυκτικά γεμάτο κέντρο εκδηλώσεων.

Αυτά τα λίγα χρόνια δράσης του συλλόγου έχουμε τη χαρά να γινόμαστε αποδέκτες της συγκινητικής αγάπης και στήριξης των συγχωριανών μας αλλά και της ευρύτερης κοινωνίας κάτι το οποίο δίνει δύναμη στους νέους του Γαρδικίου να συνεχίσουμε! Μάλιστα εντός του μηνός θα διεξαχθούν και οι δεύτερες εκλογές ανάδειξης νέου Δ.Σ. όπως ορίζει το καταστατικό του συλλόγου και καλούμε όλες και όλους όσους επιθυμούν να γίνουν ενεργά μέλη του συλλόγου και να γίνουν και αυτοί μέρος της παρέας που λέγεται ΝΕΟΛΑΙΑ ΓΑΡΔΙΚΙΟΥ. Η ανανέωση θα φέρει νέα άτομα με νέες ιδέες και έτσι το Γαρδίκι μας και η νεολαία του θα συνεχίζει να πρωταγωνιστεί! Θα υπάρξουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς που στήριξαν οικονομικά την εκδήλωση καθώς  και όλες τις επιχειρήσεις της πόλης που προσέφεραν δώρα για τη λαχειοφόρο αγγίζοντας τον αριθμό ρεκόρ των 350 δώρων.

Κλείνοντας, ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων αλλά και προσωπικά τον Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Μιχαλάκη Χρήστο για την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια!

Eυχαριστούμε επίσης όλα τα ΜΜΕ για τη στήριξη και την προβολή.

 

Μετά τιμής,

το Δ.Σ


Σελίδα: 1234

< Ανταμώματα